9 apr

Webdesign bureau’s kiezen voor het nieuwe werken

Steeds meer webdesign bureau’s kiezen voor het nieuwe werken. Maar is deze ontwikkeling wel goed voor de loyaliteit van medewerkers?

Niet te veel dagen thuis werken

Toch zijn er ook een aantal punten waar men aandacht aan moet besteden en zeker niet moet vergeten. Thuis werken kan namelijk prima functioneren, maar bedrijven dienen wel rekening te houden met het aantal dagen dat dit goed werkt. Het is namelijk uit onderzoek gebleken dat een of twee dagen het meest effectief is. Daarbij is het ook nog afhankelijk van de persoon en de functie. Uit een onderzoek blijkt namelijk dat mensen die minder dan de helft van de tijd op kantoor zijn, minder positief over hun werkgever oordelen en ook minder loyaal zijn. Dus ondanks dat de werkgever zijn best doet om een sociaal arbeidsbeleid te voeren, is de beoordeling toch minder. Niet vanwege de feiten, maar omdat de binding van de werknemer met het bedrijf afneemt.

Overal vandaan werken

Er zijn natuurlijk ook veel voordelen. Je kan bijvoorbeeld overal vandaan werken en wanneer je maar wilt. Er is namelijk geen tijd of plaats waar je niet vanuit kan werken en dat is natuurlijk ideaal te combineren met allerlei andere dingen. Zo kan je bijvoorbeeld je kinderen van school ophalen of afzetten en zo zijn er nog veel meer zaken die je kan doen als je plaats- en tijdsonafhankelijk werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>